Perkara di bawah ini merujuk kepada penggunaan data pengguna oleh My Lepak (dot) Net.

Di My Lepak, privasi pengguna adalah keutamaan kami. Oleh itu, penerangan ringkas ini bertujuan untuk memberi maklumat tentang penggunaan data privasi pelawat untuk kemudahan bersama.

Kami memberi kelonggaran kepada para pelawat untuk meninggalkan komen tanpa perlu memasukkan emel mahupun link. Tetapi, kami berisiko untuk menerima lambakan komen SPAM yang kadangkala mengganggu para pelawat yang lain.

Segala maklumat yang anda berikan di dalam komen anda adalah di bawah tanggungjawab anda sendiri.

Pengiklanan Pihak Ketiga

Untuk pengetahuan anda, kami menyediakan pengiklanan dari pihak ketiga yang bermakna syarikat pengiklanan itu akan mengumpul dan menggunakan 'tabiat' serta data anda ketika anda melayari internet bagi memudahkan mereka menyediakan iklan bersesuaian dengan anda.

Data itu tidak termasuk nama, emel mahupun alamat web, blog dan sebagainya. Data tersebut merujuk kepada 'cookies' browser yang anda gunakan.

Informasi Peribadi

Sepertimana juga lain-lain laman web, My Lepak juga mempraktikkan pendekatan 'log file' yang bermaksud segala informasi seperti Ip adress, jenis pelayar, lokasi, negeri, negara, jenis OS, rujukan web, rujukan entri masuk dan keluar serta lain-lain lagi yang berhubung kait dengan pelawat akan dikumpulkan dan disimpan oleh server pihak ketiga.

Pautan Luar

Pihak My Lepak tidak sesekali akan bertanggungjawab ke atas segala masalah disebabkan oleh pautan luar yang disediakan.

Polisi Hakcipta

Kami mengamalkan polisi dari Creative Commons Attribution dengan terma ShareAlike yang membawa maksud segala kandungan siaran kami boleh diulang siar di mana-mana medium tanpa kebenaran rasmi dari pihak kami selagi anda menyertakan backlink web ini. Sekiranya ada di antara kandungan siaran kami melanggar hakcipta persendirian anda, sila kemukakan aduan anda di bahagian Hubungi Kami dan kami akan memadamkan
kandungan tersebut tanpa notis. Keterangan penuh mengenai terma ini boleh dilihat di SINI. Terima kasih.


Creative Commons License
My Lepak Community is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Malaysia License.
Based on a work at My Lepak Network.