Main » FAQ


My Lepak adalah segalanya tentang keunikan, kepelikan, kesengalan yang terdapat dalam dunia masa kini. Jika anda mencari sesuatu yang unik dan pelik, gambar aneh, kelakar dan apa saja, My Lepak ada segalanya. Jika anda mempunyai kisah menarik mahupun gambar best, boleh kongsikan dengan kami melalui ruangan yang telah disediakan :)


Untuk pengetahuan dan makluman semua, servis Like / Share yang disediakan oleh Facebook adalah tertakluk kepada sumber coding yang disediakan.

Masalah utama bagi sistem Like / Share oleh Facebook adalah imej atau gambar yang salah dari tajuk artikel yang dikongsikan ke Facebook Wall.

Masalah ini disebabkan oleh sistem script web yang tidak dapat dibaca oleh sistem Facebook. Oleh itu, Facebook akan 'menarik' mana-mana imej yang hampir dengan link artikel tersebut.

kami memohon maaf atas kesulitan ini dan penyelesaian sedang dijalankan. 

Update : Servis FB Like berjaya dipertingkatkan dan kini berfungsi sepenuhnya dengan baik. Semua FB Share, Like dan fb comment berfungsi dengan baik ( imej ditarik berdasarkan artikel yang sebenar ) - Happy Sharing!Artikel yang dimuatkan di dalam web ini adalah untuk tujuan hiburan sahaja. Semua maklumat yang disiarkan juga dianggap betul semasa tarikh ianya disiarkan. Kami juga tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana artikel yang tersiar berdasarkan kesahihan maklumat tersebut. Semua gambar yang tersiar adalah dianggap free to use berdasarkan keterbukaan sumber internet yang tidak disertakan penama hakcipta semasa ianya diambil. Jika hakcipta dituntut, kami berhak menarik semula artikel yang dimaksudkan tanpa perlu dikenakan sebarang tindakan susulan. Semua maklumat yang diambil dari web ini juga adalah dibawah tanggungjawab individu.


Jika anda mempunyai sebarang maklumbalas, teguran mahupun tuntutan hakcipta artikel yang kami siarkan, sila hantarkan terus kepada kami di SINIDengan mengambil kira faktor kepesatan teknologi gajet yang sentiasa berkembang, kami mengambil keputusan untuk melakukan perubahan besar-besaran agar lebih seiring dengan laman professional lain.

Responsive web design akan berfungsi secara automatik berdasarkan peranti pengguna yang digunakan ketika melayari laman kami. Ini membolehkan setiap artikel yang diterbitkan akan terpapar secara user friendly. Perlu diingatkan, ketika responsive aktif, sebahagian fungsi / menu tertentu mungkin lenyap dan ini bukan satu kesilapan teknikal.

Responsive web design mungkin berbeza susunan mengikut peranti yang anda gunakan seperti telefon pintar, tablet dan sebagainya.

Semoga fungsi terbaru ini dapat membantu anda melayari laman kami dengan lebih efisyen. :)