Kemaluan Dimasuki Belut

Semasa : firedauz 06/Nov/2011
Zhang Nan mengambil keputusan untuk mandi bersama-sama dengan belut di sebuah spa yang merupakan satu kaedah rawatan pelik menyaksikan seekor belut kecil bertindak 'nakal' dengan memasuki zakarnya.

Rawatan mandian belut merupakan kaedah alternatif yang popular selepas spa di London menggunakan sejenis ikan bagi kaedah yang sama. Nan berpendapat dia akan kelihatan 10 tahun lebih muda dengan membiarkan belut-belut itu memakan sel kulit matinya. Bagaimanapun, selepas beberapa ketika berbaring di tab, dia merasakan sesuatu yang aneh dan pedih di kemaluannya dan menyedari seekor belut kecil sedang berusaha untuk memasuki saluran zakarnya. 

Nan keluar dari tab dalam keadaan cemas dan dapat merasai belut itu sedang bergerak memasuki separuh dari zakarnya. Menurut lelaki yang berumur 56 tahun itu, dia cuba untuk menarik keluar belut tersebut namun gagal kerana badan haiwan itu agak licin.

Tidak berputus asa, Nan bergegas ke hospital dan terpaksa menjalani pembedahan selama 3 jam sebelum doktor berjaya mengeluarkan belut sepanjang 6 inci itu dari saluran kencingnya. Haiwan tersebut telah pun mati ketika ditemui oleh doktor.

Menurut doktor, beliau agak hairan bagaimana saluran zakar yang kecil itu dapat dimasuki oleh seekor belut dan membuat andaian badan haiwan itu yang agak licin mungkin bertindak sebagai pelincir.


p/s : hmm, macam-macam...

kredit image : Google
ED_IN$)?>
avatar Profile Keluar
  • Hantar ke laman sosial Anonymously
  • Klik Untuk Log Masuk:
    avatar
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...